Začal sa súťažný ročník 2021/22

26.09.2021 12:49

Pozdravujem všetkých priaznivcov stolného tenisu v Jaslovských Bohuniciach.  Po ročnej odmlke sa stolnotenisové súťaže naplno rozbehli am nechýbajú ani naše družstvá. Vľaňajší ročník po odohratí troch kôl bol zrušený , dúfajme, že sa situácia nezopakuje, aj keď toto riziko tu stále je.  Včera sa odohralo už druhé kolo a naše družstvá si vedú zatiaľ pomerne úspešne.  

A-čko v 1.kole 2.ligy hostilo družstvo STO Baka a zvíťazilo jasne 15 : 3, aj keď nastúpilo bez Patrika Sýkoru . Plný bodový zásah dosiahli Marcel  Rábara a Lukáš Mužila. Michal Nemček vyhral tri dvojhry a Miro Rábara s Jožom Čápkom získali zhodne jeden bod z dvoch dvojhier.  V druhom kole nastúpilo naše družstvo  proti tradičnému rivalovi  Dobrej Vode a na jeho stoloch prehralo tesne 8: 10. Opäť muselo nastúpiť bez P. Sýkoru , čo pravdepodobne rozhodlo o tesnej prehre.Plný bodový zisk zaznamenal len Marcel Rábara , Lukáš Mužila a Michal Nemček získali po dva body. Keďže B-čko hralo v tom istom čase v Kútoch, musel nastúpiť hráč C-čka P. Gajarský , pre ktorého boli domáci príliš veľkým sústom. Naši sú zatiaľ na 6. mieste. www.stolnytenis.info/liga/sezona-2021-22-2-liga-muzi-kstz-trnava/tabulka .

B-čko je zatiaľ v 3.lige po dvoch kolách bez víťazstva s jednou remízou a jedno prehrou. V 1.kole remizovalo na domácich stoloch s Rohožníkom 9 :9 . Miro Rábara získal tri body z troch zápasov , rovnako aj Pavol Heteš , ktorý však nestačil na  najlepšieho hráča hostí Bednára . Jožo Čápka vyhral dve dvojhry a Karol Gajdoš ml., ktorému sa vôbec nedarilo nezískal vo dvojhrách ani bod. Spolu s Jožom však boli úspešní vo štvorhre. V druhom kole nastúpili  naši v Kútoch proti domácej rezerve a podľahli 7 : 11 , keď domácich potrápil iba Miro Rábara, ktorý vyhral tri dvojhry , Palo Heteš, Jožo Čápka a Karol Gajdoš ml. získali po jednom bode.  Jeden bod získali Miro s Palom vo štvorhre. Naši sú na 8. mieste. www.stolnytenis.info/liga/sezona-2021-22-3-liga-muzi-kstz-trnava/tabulka .

V oblastných súťažiach sa našim družstvám zatiaľ maximálne darí, obe družstvá C-čko i D-čko sa usadili na špici tabuliek !!

C-čko v 1. kole 6.ligy v zostave Peter Gajarský, Ferko Rolenčík, Štefan Lehen a Rasťo Michalec deklasovalo na domácich stoloch družstvo Sasinkova 18 : 0.V druhom kole naši zvíťazili na Dobrej Vode, keď pokorili domácu rezervu 10 : 8.  Rasťo Michalec získal tri body vo dvojhrách a spolu s Ferkom vyhrali aj štvorhru, ostatní vyhrali  dve dvojhry. www.stolnytenis.info/liga/sezona-2021-22-6-liga-muzi-osst-trnava/tabulka .

D-čko nastúpilo v 1.kole 7. ligy v Piešťanoch proti domácej rezerve  a zvíťazilo 11 : 7 , keď sa zaskvel Tomáš Hyža, ktorý zdolal všetkých domácich hráčov, tri body pridal Tibor Matovič , Miloš Rapant dva a jeden Rado Hulík. Mladý Marek Hulík odohral všetky dvojhry , aj keď sa mu nepodarilo zvíťaziť , podal nádejný výkon.  V druhom kole naši zdolali jasne družstvo MSTK Trnava C 15: 3 , keď výborný výkon podal opäť podal Tomáš Hyža , ale aj Tibor Matovič , ktorý získali po 4 body , Miloš Rapant tiež neprehral, ale po dvoch dvohrách ho vystriedal Rado Hulík, ktorý vyhralm jeden zápas a Marek Hulík sa konečne dočkal a po peknom výkone získal tri body.  Naši sú rovnkao ako C-čko na prvom mieste v tabuľke. www.stolnytenis.info/liga/sezona-2021-22-7-liga-muzi-osst-trnava/tabulka

 

Karol Gajdoš st.