Víťazstvo i prehra žiakov

08.03.2020 11:51

Žiacke súťaže pokračovali v sobotu 7.marca  dvanástym kolo. Naše žiacke družstvá sa stretli doma s družstvami Leopoldova. 

V stretnutí 1 ligy naše A-čko začalo výborne Kristián Makovica s Matúšom Michaličkom vyhrali jasne štvorhru 3 : 0 , čo možno považovať za pekný úspech , lebo zahostí nastúpil vynikajúci Jakub Šupa , ktorý deň predtým zdolal všetkých našich mužov v 6.lige.  Vo dvojhrách sa však  nedarilo Matúšovi a tak stretnutie sa skončilo víťazstvom hostí 7: 3. Matúš bol však po chorobe, vynechal tréningy a na jeho výkona sa to podpísalo. Navyše aj trínáš hráč Maroš Eliáš nemohol nastúpiť pre chorobu.  Okrem štvorhry získal ďaľšie dva body už len Kristián Makovica.

V stretnutí B-družstiev naopak vyhralo naše B- čko rovnakým pomerom 7 : 3. Naši nestačili na veľmi dobrého Stankovského , ale s ostatnými si poradili a vyhrali aj štvorhru. Veľmi dobrý a bojovný výkon podal opäť Marcel Matúš, ktorý bol najlepším našim hráčom.  Bodovanie našich : M.Benedikovič a M. Matúš po 2,5 , S.Heteš 2. Naši majú zatiaľ reálnu nádej vyhrať  3. ligu a postúpiť do 2.ligy . 

 

Karol Gajdoš st.