V 2.kole ligových súťaží striedavé úspechy našich družstiev

04.10.2020 10:11

V druhom kole ligových súťaží bojovali naše mužské družstvá so striedavými úspechmi.  Nedarilo sa našim zástupcom v krajských súťažiach. 

A-čko v stretnutí 2.ligy začalo výborne na stoloch Elastiku Trnava B , keď chlapci vyhrali obe úvodné štvorhry a viedli sme 2 : 0 . Vo dvojhrách však naši ťahali jasne za kratší koniec, iba Marcel Rábara dokázal zdolať troch   domácich hráčov a prehral iba so supertalentovaným 15-ročným N. Kubalom.( Nicolas  nastúpil aj za prvé družstvo Elastiku v stretnutí 1.ligy a vyhral dve dvojhry z troch !! .) Patrik Sýkora a Lukáš Mužila pridali po jednom bode , Michal Nemček tentoraz nebodoval, aj keď odohral pekné duely. 

Naše B-družstvo nastúpilo v Kútoch v stretnutí 3.ligy proti domácej rezerve a prehralo tesne 8: 10. Tu naopak naši prehrali obe štvorhry tesne 2 : 3 a to bolo , ako sa ukázalo rozhodujúce. Ani bojovný výkon vo dvojhrách už nestačil.  Body našich : Miro Rábara 3, J. Čápka a P.Heteš po 2, K. Gajdoš ml. 1.  

V oblastných ligách boli naši úspešní. 

C-čko vyhralo v stretnutí 6.ligy v Trebaticiach tesne 10 : 8 , hlavne zásluhou Petra Gajarského , ktorý zdolal všetkých domácich hráčov , Pišta Lehen vyhral tri dvojhry  , po jednom bode pridali Ferko Rolenčík a Tomáš Hyža . Posledný bod získali Peter s Ferkom vo štvorhre. 

Výrazné víťazstvo dosiahlo D-čko, ktoré v stretnutí 7.ligy deklasovalo na domácich stoloch rezervu Trebatíc 15: 3 , keď body stratili iba náhradníci. V stretnutí mal premiéru v 7.lige Matúš Michalička , aj keď nebodoval, podal vcelku sľubný výkon.  Bodovanie našich :  Tibor Matovič a Tomáš Hyža po 4.5 /4.5 , Miloš Rapant 3.5/3.5 , K.Gajdoš st. 2.5/2.5 , Matúš Michalička 0/2 ,  Rado Hulík 0/1. 

V žiackych súťažiach sme opäť neuspeli . A-čko bez Mareka Hulíka utŕžilo debakel na stoloch Elastiku 0 :10  . B-čko v 2.lige predohrávalo stretnutie vo Vydranoch ešte 19.9. 2020  a prehralo tesne  4 : 6 , keď po dva body získali Maroš Eliáš a Marcel Matúš. Škoda, že nevyhrali štvorhru , viedli už 2 : 0...

Podrobnosti sú  na www.stolnytenis.info/sezona/2020-21/tt

Karol Gajdoš st.