Susedské derby pre Jaslovské Bohunice !

24.11.2019 10:34

V 9.kole ligových súťaží sa našim družstvám darilo , keď dosiahli tri víťazstvá  , jednu remízu a iba jedno družstvo sa muselo skloniť pred súperom.

Naš A-čko nastúpilo v stretnutí 2.ligy v prvom stretnutí v nových priestoroch športovej haly proti rivalovi z Dobrej Vody . Po veľmi dobrom výkone všetkých hráčov naši zvíťazili vysoko 15 : 3 .  Základ úspechu položili už vo štvorhrách, vo dvojhrách bol najlepším hráčom stretnutia Michal Nemček, ktorý zdolal všetkých hráčov súpera , po tri body pridali Lukáš Mužila, Patrik Sýkora a Miro Rábara. Naši sú na peknom 6. mieste, nabudúce hrajú ďalšie derby v Leopoldove. 

B-čko v stretnutí 3.ligy nastúpilo proti poslednému družstvu tabuľky Majcichovu a dúfali  sme vo víťazstvo. Nestalo sa tak, aj preto , že našim sa nedarilo, hrali v akomsi útlme . Vlaňajšiu formu stále hľadá Pavol Heteš, ktorého po dvoch prehrách vystriedal K.Gajdoš ml. Prekvapujúco našim najlepším hráčom bol náhradník Peter Gajarský, ktorý získal  2 body , po jednom pridali Vlado Tibenský , Jožo Čápka a Karol Gajdoš ml.  Vlado s Jožom vyhrali aj štvorhru. Celkový výsledok 6 : 12 je dôsledok aj toho , že až traja naši nečakane prehrali tesne 2 : 3 s Lenkou Dzurovou .V budúcom kole družstvo  cestuje, podobne ako A-čko do Leopoldova, kde sa s tretne s domácim B-čkom a bude musieť uspieť, ak sa chce odpútať od konca tabuľky. 

C-čko nastúpilo po dlhšom čase v komplenej zostave a v stretnutí 6.ligy zdolal na domácich stoloch Dobrú Vodu B jasne 13 : 5, keď  Peter Gajarský s Karolom Gajdošom ml. vyhrali všetky svoje dvojhry a pridali spolu bod aj vo štvorhre.  Ferko Rolenčík a Tibor Matovič získali po dva body. Družstvo poskočilo na 7.miesto v tabuľke a dúfame, že progres bude opäť pokračovať, aj keď v ďalšom kole našich čaká ťažký zápas v Suchej.

D-čko  nastúpilo v stretnutí 7.ligy v Šintave proti nebezpečnému domácemu B-čku . Aj keď sme boli papieroví favoriti, čakali sme ťažký boj, čo sa napokon aj potvrdilo.  Stretnutie skončilo remízou 9: 9 .  Najlepší hráči domácich Ščípa a Molnár získali spolu 8 bodov (vrátane štvorhry) a jeden bod za domácich pridal nečakanou výhrou nad Milošom Rapantom  zvláštnym štýlom hrajúci Rajčo.   Body našich : Rasťo Michalec 3 , Ľubo Mráz 2, Miloš Rapant 1 , Tomáš Hyža 1 a Karol Gajdoš st. 1 (v poslednej dvojhre vystriedal T.Hyžu) .   Napriek remíze je družstvo suverénne na druhom mieste v tabuľke o bod za vedúcimi Bučanmi. Najbližie v piatok 29.11. hráme doma so Zelenčom B a bude to pravdepodobne veľký boj ! 

Napokon  mladé E-čko zabojovalo a v stretnutí 8.ligy vyhralo v Siladiciach nad domácimi 11 : 7 , keď opäť zažiarila Viktorka Urbanovská, ktorá získala 4 body vo dvojhrách a spolu s Radom Hulíkom vyhrali aj štvorhru.  Tomáš Hyža získal 3 body, Rado Hulík 2 a Matúš Michalička 1.  Družstvo je na 9.mieste v tabuľke, najbližšie hrá doma 30.11. o 13,00 s družstvom PARA Hlohovec D a možno nebude bez šancí na dobrý výsledok. 

V tomto týždni žiacke družstvá nehrali , ale o týždeň 30.11 . hrajú doma s Piešťanmi - Moravanmi A i B a to o 10,00 resp. o 11,00 hod. 

 

Karol Gajdoš st.