Pred štartom novej sezóny 2020/21

20.09.2020 14:43

Milí priatelia stolného tenisu a fanúšikovia J.Bohuníc !

Koronakríza výrazne zasiahla aj do športového života a nevyhol sa jej ani náš klub.  Všetky ligové súťaže boli v marci predčasne ukončené . Všetky naše družstvá sa vo svojich súťažiach udržali,  dve dokonca postúpili .  Zhrňme to : A-čko mužov skončilo v 2.lige na 8.mieste , B-čko v 3.lige na 9.mieste , C-družstvo obsadilo v 6.lige 6.priečku , D-čko skončilo v 7.lige na 2.mieste s právom postupu do 6.ligy, avšak postupu sa vzdalo, nakoľko v 6.lige štartuje aj naše C-čko. Naše najmladšie E-družstvo obsadilo v 8.lige solídne 9.miesto zo 14. družstiev.  Úspešní boli aj žiaci, ktorý skončili v 1.lige na 7.mieste , avšak zachránili sa v súťaži a navyše B-čko žiakov postúpilo z 3.ligy do druhej , keď skončilo na 2.mieste , pričom malo šancu 3.ligu vyhrať , avšak predčasné ukončenie súťaží tomu zabránilo.  V marci bol prerušený aj tréningový proces a obnovil sa až po zrušení núdzového stavu v júni, keď s trénigami začali žiaci už pod vedením nového hlavného trénera - Radovana Hulíka , ktorému bude asistovať doterajší hlavný tréner Karol Gajdoš st.  

Pred štartom novej sezóny došlo k niektorým hráčskym zmenám . Z klubu odišli  Vlado Tibenský a Ľuboš Mráz , ktorým treba poďakovať za ich prínos pre náš klub. Na hosťovanie prichádza z Leopoldova Marcel Rábara, ktorý by mal byť výraznou posilou A-družstva , nakoľko má skúsenosti z 1. ligy.  Zo žiackeho kádra prechádzajú medzi dospelých Kristián Makovica a Matúš Michalička . Naopak žiakov posilní Marek Hulík , ktorý sa vrátil z ročného hosťovania v Elastiku Trnava.

Oproti vľanajšej sezóne nastala zmena v počte družstiev , namiesto piatich družstiev dospelých budú v súťažiach štarovať iba štyri družstvá A,B,C,D. Žiacke družstvá budú dve , rovnako ako doteraz. Kompletné súpisky si môžete pozrieť na www.stolnytenis.info/sezona/2020-21/tt , kde je aj kompletné vyžrebovanie krajských a oblastných súťaží.  Samozrejme budú tam aj kompletné výsledky s tabuľkami a úspešnosťou hráčov. 

Začína sa už tento týždeň, v piatok hrá doma C-čko s Trakovicami , D-čko cestuje do Hlohovca  proti KST Hlohovec B .  Vrcholom bude sobota, kedy najskôr doobeda budú hrať žiaci, najskôr A-čko proti Piešťanom -Moravanom a potom B-čko proti družstvu Majcichova. Poobede nastúpi o 13,00 hodine B-čko mužov proti Elastiku C a o 16, 00 hod,  si A-družstvo zmeria sily s družstvom TTC Baka.   Ak sa rozhodnete povzbudiť naše družstvá, čomu sa veľmi tešíme, nezabudnite, že vzhľadom na krízu je vstup do haly je povolený len s rúškom. Ďakujeme za pochopenie .

 

Karol Gajdoš st.