Aj v 3.kole striedavé úspechy našich

13.10.2020 10:34

V treťom kole ligových súťaží bojovali naše družstvá opäť so striedavými úspechmi:

A-čko mužov v stretnutí 2.ligy deklasovalo doma Majcichov v pomere 16 : 2 , keď iba Patrik Sýkora a Michal Nemček podľahli Tiborovi Kollárovi, keď mali problém s jeho nepríjemným podaním. Marcel Rábara a Lukáš Mužila bodovali  naplno.

B- družstvo v stretnutí 3.ligy prehralo tesne 8 : 10, keď sa našim nepodarilo zvíťaziť ani v jednej štvorhre , vo dvojhrách však bola iba "remíza" , keď všetci naši hráči ( Miro Rábara, J.Čápka, P.Heteš, K.Gajdoš ml.) vyhrali po dve dvojhry .

Naše C-čko je zatial suverénne v 6.lige, vyhralo aj tretie stretnutie , na domácich stoloch jasne zdolalo Chtelnicu 14: 4. Opäť zažiaril Peter Gajarský , ktorý vyhral všetky štyri svoje dvojhry a aj štvorhru s Rasťom Michalcom, Pišta Lehen s Ferkom Rolenčíkom pridali po 3 body a dve víťazstvá zaznamenal Rasťo Michalec.

Naše družstvo je prvé v tabuľke a Peter Gajarský je na čele úspešnosti jednotlivcov.

D-čko muselo nastúpiť v stretnutí 7.ligy v Bučanoch proti domácej rezerve bez Karola Gajdoša st. , napriek tomu sme dúfali aspoň v remízu. Stretnutie skončilo napokon víťazstvom domácich v pomere 11 : 7.   Tomáš Hyža , Miloš Rapant a Tibor Matovič získali po dva body , ďalší pridali vo  štvorhre Miloš s Tomášom. Rado Hulík a Matúš Michalička hrali po dve dvojhry , ale neúspešne. 

Naše žiacke družstvá nastúpili na domácich stoloch , A-čko v 1.lige proti  družstvu  Junior Michal na Ostrove už s Marekom Hulíkom, ale aj tak bolo proti skvelému súperovi bez šance.  Za stavu 0 : 9 nastúpil Marek Hulík proti striedajúcemu Šípošovi a dúfali sme v aspoň čestný bod. Žiaľ, v prvom sete za stavu 12: 12 po skvelej výmene sa Marek zranil a zápas musel skrečovať. Stretnutie sme tak opäť prehrali skľučujúcim rozdielom 0 : 10.

Viacej sa darilo nášmu B-družstvu , ktoré v stretnutí 2.ligy aspoň remizovalo s družstvo Paty 5 : 5, a to napriek tomu , že nastúpilo iba s dvomi hráčmi ! 

Maroš Eliáš a Marcel Matúš vyhrali štvorhru a vo dvojhrách podľahli iba tesne 2 : 3 najlepšiemu hráčovi hostí Urbanovi . pritom Marcel viedol v piatom sete 10: 8 a mal dve podania. Škoda, že to nezvládol , ale jeho výkon bol veľmi nádejný. 

 

Karol Gajdoš st.